Bestel jouw make up kwasten vandaag nog! Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat het altijd interessant is om er voor te kiezen om verschillende make up kwasten in je bezit te hebben. Indien je een blik werpt op het aanbod met make up kwasten hier bij boozyshop wordt het voor jou meteen duidelijk dat we er voor hebben gekozen om een groot aantal verschillende kwasten in ons assortiment op te nemen die niet alleen telkens beschikken over. Voor welke van de verschillende mogelijkheden jij uiteindelijk zal kiezen is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook is het hier bij boozyshop mogelijk om de beste make up kwasten te bestellen en dat zonder dat je rekening dient te houden met een hoog prijskaartje! Snelle en gratis verzending, er zijn diverse voordelen verbonden aan het bestellen van make up kwasten hier bij boozyshop. Zoals je reeds hebt kunnen lezen is het in ieder geval zo dat je bij ons een keuze kan maken uit een groot aanbod, maar daarnaast geniet je ook nog eens altijd van de best mogelijke prijs. Alsof dat nog niet voldoende is bieden we onze klanten vanaf een bestelling van minimaal 30 euro ook steeds gratis verzending aan.

blush en highlighter aanbrengen het eveneens mogelijk om te contouren rond de neus evenals onder de ogen. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat je jouw make-up precies op die manier kan afwerken zoals je dat altijd al hebt gewild! Het in huis halen van een make-up spons is in principe onmisbaar voor alle dames die houden van het aanbrengen van make-up.

In dat bobice geval is het beslist de moeite waard om het assortiment hier bij boozyshop te ontdekken! Waarom kiezen voor een set met make up kwasten? De manier waarop make-up wordt aangebracht kan sterk afhankelijk zijn van what het eindresultaat dat je in het vooruitzicht stelt. Bovendien is het type make up kwast waar gebruik van wordt gemaakt ook steeds afhankelijk van de aard van de make-up. Dit zorgt er voor dat het nooit kwaad kan om niet over slechts én, maar wel over verschillende make up kwasten te beschikken. Hier bij boozyshop kan je omwille van deze reden niet uitsluitend een losse kwast in huis halen, maar is het ook mogelijk om te opteren voor een complete set. Door een dergelijke set aan te kopen beschik je dan ook meteen over al die kwasten die je nodig kan hebben en dat zonder dat je er een hoog prijskaartje voor dient neer te tellen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je graag op regelmatige basis verschillende vormen van make-up aanbrengt kan het nooit kwaad om een setje met kwasten in huis te halen! Vergeet ook niet om een sponsje aan te kopen. Het is uiteraard én ding om er voor te kiezen om verschillende make up kwasten in huis te halen, maar heb je daarnaast ook al eens gedacht aan een speciaal sponsje?

blush en highlighter aanbrengen

Dit is de juiste volgorde!


Maak de perfecte make up met onze make up kwasten! Alle dames zijn er zich van bewust, om het mooiste resultaat met make-up te kunnen verkrijgen is het altijd belangrijk om gebruik te maken van goede make up kwasten. Op vlak van kwasten zijn er door de jaren heen dan ook tal van verschillende mogelijkheden tattoo op de markt verschenen. We maken op dit vlak bijvoorbeeld een onderscheid tussen de standaard, vrij dunne kwasten en de stevig uit de kluiten gewassen varianten. Door het aankopen van kwalitatieve make up kwasten en door deze goed te onderhouden kan je er in ieder geval telkens zeker van zijn dat je er gedurende een zeer lange tijd over kan beschikken. Op deze manier haal je het maximale uit de aankoop van je make up kwasten. Ben jij ook op zoek naar nieuwe kwasten om aan te kopen en zou je deze graag in huis willen halen tegen de scherpst mogelijke prijs?

Dit is de juiste volgorde!


Ze hebben totaal geen last van fall-out, of dat ze te korrelig/te poederig zijn. Aanbrengen op mijn gezicht ging daarom ook prima! De blush en highlighter lieten zich samen erg fijn en makkelijk aanbrengen. Ik kon ze goed in intensiteit opbouwen, zonder dat ze té zouden worden. Vooral de highlighter is echt prachtig op mijn gezicht! Ik was in eerste instantie bang, doordat hij zo ontzettend goed is gepigmenteerd, dat hij als het ware een soort glitterbal van mijn gezicht zou gaan maken. Maar dit is totaal niet het geval! Zoals ik al zei, ze werken zo fijn qua opbouwen van intensiteit.

blush en highlighter aanbrengen

En wat een verschillende en vooral aparte kleuren. Het zijn echt 8 totaal verschillende kleuren, en dat maakt dit palette zo leuk en uniek! Vooral de kleur rechts onderin het palette is erg apart, zo leuk om te ontdekken! Het is een keer wat anders als de gebruikelijke roze tinten bijvoorbeeld. Naast dat de highlighters natuurlijk prachtig glinsteren, zijn de andere 6 blush kleuren weer mooi mat. En dan, de twee highlighters in het midden wauw! wat zijn deze ongelofelijk mooi zeg, ik had dit nooit zien aankomen.

Maar wat ben ik blij verrast, ik vind ze echt schitterend. Zo intens gepigmenteerd, ze knallen echt van mijn beeldscherm af! Wat een geweldige rhinoplasty mooie kleuren, ja hier ben ik echt onwijs blij mee! Buiten in het daglicht ik heb voor deze review de onderste blush uit de linkerrij van het palette gekozen, in combinatie met de witte/parelmoer-achtige highlighter kleur. De rede dat ik zoveel face fotos laat zien, is omdat ik graag in verschillende soorten licht wil laten zien hoe de blush en highlighter uitpakken. Tijdens het swatchen merkte ik al dat zowel de blushes, als de highlighters erg zacht zijn van structuur.

benefit Dandelion, sugarbomb, hervana


Drie blush/highlighter paletten, allemaal totaal verschillend, maar toch met hun eigen unieke, en vooral prachtige inhoud. Ergens hebben ze iets weg van de makeup revolution Paletten, maar stiekem vind ik deze van Freedom mooier hihi. Bronze and baked peach and baked pink and baked bovenste : Lichtroze/koraal-achtige kleur. middelste : Opvallende barbieroze kleur. Onderste : Donkerroze kleur.

bovenste : Witte/Parelmoer-achtige highlighter kleur. Onderste : Middenroze/Mettalic-achtige highlighter kleur. bovenste : Lichtroze kleur. middelste : Oranje/Peach kleur. Onderste : Donkere wijn-rode kleur. Wat heb ik lopen genieten tijdens het swatchen van deze prachtige kleurtjes. Wat is de pigmentatie onwijs mooi zeg!

mua undress your skin Shimmer

Maar, het gaat natuurlijk ook om de práchtige inhoud! Ik moet eerlijk bekennen, ik had echt een products wauw! Gevoel toen ik het doosje open maakte. Want wat een prachtige blush/highlighter kleuren bevat dit palette! En wat super fijn dat dit palette ook een grote spiegel in zich heeft, erg handig. Ja, de verpakking en vormgeving zien er echt heel goed uit! De, freedom Pro Blush Palette collectie bestaan uit 3 verschillende paletten.

blush en highlighter aanbrengen

Kwasten - welke gebruik je waarvoor?

In witte letters staat er op de voorkant; Freedom Pro Blush highlight. Het palette beschikt over 8 verschillende blush/highlighter kleuren. Op de achterkant staat een afbeelding nivea van de inhoud van het palette. Zo kun je stiekem al bewonderen hoe mooi de inhoud is van dit. Het palette zelf is ook glimmend zwart, op het palette staat ook het logo van. Op de achterkant van het palette kun je naam nog eens terugvinden, ik koos voor het; Pink and baked Palette. De verpakking ziet er mooi strak en clean uit, helemaal prima dus!

Makeup revolution is al een tijd erg actief in beautyland, het merk verkoopt prachtige producten. Waarvan ik er al een aantal heb gereviewd op mijn blog. Maar nu komt dus ook haar zusje om de hoek kijken, namelijk het andere budget merk; Freedom! Laatst kwam ik dit merk tegen op de webshop. Boozyshop, ik snuffelde wat rond en al snel viel mijn oog op dit schitterende creamed blush/highlighter palette. Helemaal iets voor mij! En vandaag is het dan eindelijk zover om deze parel te laten gaan schitteren op mijn blog! Het palette zit allereerst keurig netjes verpakt in een glimmend zwart doosje.

(Deel 1) - lotte loves

Naast mijn grote liefde voor lipstick, ben ik ook echt dol op blush highlighter! In allerlei prachtige kleuren, de een is nog mooier dan de ander. Kortom ik hou er echt van! En wat is er nou nog mooier dan een prachtig palette waarin al verschillende kleuren zitten? Vandaag review ik dit prachtige palette van het make-up merk Freedom. Kijk je gezellig mee? Het merk, freedom, voor mij nog geheel onbekend. Maar het is een merk wat wel steeds bekender wilt worden in Nederland. Freedom is namelijk het zusje van het welbekende budget merk; makeup revolution!

Blush en highlighter aanbrengen
Rated 4/5 based on 745 reviews