De zon droogt je huid uit wat weer kan leiden tot verlies van elasticiteit en kleine rimpeltjes. Dat wil je niet! Smeer je daarom eind van de dag goed in met aftersun voor het kalmeren, hydrateren en verkoelen van de huid. Kleine tip: bewaar je aftersun in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Onze extra tip: de lancaster Suntimer app. Een extra steuntje in de rug om niet te verbranden.

zon genoten en je huid gloeit thuis nog wat. Tijd voor de laatste stap van vandaag. Want terwijl jij bijkomt van een leuke dag, moet ook je huid herstellen.

Stap 3: tijd om te smeren maar is de blotebillen-look niets voor jou? Breng eerst de zonbescherming aan en daarna pas je make-up. Hoe mooi je make-up ook tendinite is, de zon brandt er genadeloos doorheen. Tegen de tijd dat je naar buiten gaat, zijn de werkzame stoffen ook ingewerkt (dit duurt namelijk minstens 15 minuten) en is je gezicht beschermd. Dit geldt natuurlijk ook voor de rest van je lichaam. Wacht je tot je al buiten bent, dan verbrand je huid ondanks je goede poging alsnog. Een dagcrème met spf is natuurlijk ook altijd nog een optie! Vaak smeren, stap 4, 5, 6 etc: smeren doe je liever te vaak dan te weinig. Elke twee uur is zeker wel nodig. Heb je lekker gezwommen? Smeer je dan direct daarna weer in!

Zonnebrand acties en aanbiedingen


Zonbescherming is er in vele soorten en maten en dat kan behoorlijk verwarrend zijn. Stap 1: kies de juiste sun Protection Factor (SPF). Het grote getal op de verpakking geeft aan hoeveel keer je langer in de zon kan zitten zonder te verbranden. Met deze ingewikkelde rekenformule gaan we je niet vermoeien, maar onthoud: hoe aardbeien hoger de spf, hoe langer je dus veilig in de zon kan zitten. Let wel op, per huidtype verschilt dit natuurlijk. Heb je bijvoorbeeld een lichte huid die snel verbrandt? Dan heeft jouw huid een hogere spf nodig. Nadeel is wel dat je minder lang van de zon kunt genieten dan je vriendin met een donkerdere huid.

Lancaster, aanbiedingen sale - tot 49 Korting


Houd je van een olietextuur, of juist een milk? Sprays zijn makkelijk en handig in gebruik, zeker als je kinderen hebt, en jellys geven echt een luxe gevoel en zorgen voor een intens bruine kleur. Het is dus maar net wat je wensen zijn. Velvet Milk sublime tan 27,95 (175ml). Zelf vind ik een spray erg makkelijk, maar als je ergens heen gaat waar het veel waait is het soms wat lastig. Daarom vind ik een normale fles met milk prima. Vaak zijn die ook nog zuiniger in gebruik. Omdat ik een getinte huid heb kies ik spf30. Bij spf20 kan ik nog wel eens verbranden, maar met spf30 gaat het goed, zeker als ik om de 2-3 uur opnieuw zonnebrand aanbreng.

lancaster aanbieding zonnebrand

Eerlijk gezegd wil ik me nu juist insmeren! Naast het face sneller en mooier (en langer) bruin worden, is het natuurlijk ook belangrijk dat zonnebrand je huid goed beschermt. En dat doet Lancaster heel goed. Hun producten beschermen je tegen uva, uvb én infraroodstraling en is daarmee het enige merk dat de huid tegen al deze schadelijke vormen van straling beschermt. Zon 50 van het zonnespectrum bestaat uit infraroodstraling. Dit is de straling waardoor je huid zo warm wordt als je in de zon ligt.

Infrarood lijkt onschuldig omdat men zich altijd meer heeft gefocust op uva en uvb straling, maar juist infrarood dringt door tot in de diepere huidlagen en zorgt voor permanente huidschade, zoals huidkanker en rimpels. . Door het infrarood te reflecteren en een antioxidant toe te voegen aan de producten beperken de producten schade aan onze huid. Meer inhoudelijke informatie over zonneproducten? Klik hier voor mijn artikel alles over zonneproducten uit 2012. Lancaster Sun beauty heeft onwijs veel verschillende soorten zonnebrand; er zijn zonnebrandproducten op oliebasis, er zijn milks, er zijn handige sprays, jellys, speciale producten voor het gezicht, het lichaam, het haar en alles is er in zowel spf20, spf30 en spf50. Ook binnen een merk is het lastig kiezen, want, welk product is nu geschikt voor jou? Het simpele antwoord is dat het voor iedereen persoonlijk.

Lancaster, ici paris xl nederland

Je hoeft niet te kiezen voor het beschermen van je huid of face bruin worden door met een lagere factor te smeren. Je kunt met Lancaster zonder namelijk je huid beschermen met een hoge factor én superdeluxe bruin worden. Sterker nog, ik denk zelfs dat ik mét Lancaster Sun producten sneller en mooier bruin word en het ook langer blijf dan wanneer ik helemaal niets zou gebruiken. Ik moet namelijk toegeven dat ik best vaak denk ach, ik ben toch bruin, ik verbrand toch niet en me dan niet bescherm met een factor. I know, shame on me! En ook al verbrand ik inderdaad niet, de zon richt wel degelijk schade toe. Nu ik weet dat ik met Lancaster zonnebrand mooier en langer bruin wordt let ik er veel beter. .

lancaster aanbieding zonnebrand

De 2016 zonnebrandcrème test - loveli

Mijn zusjes vinden me nu nog steeds bruiner dan normaal, en ik ben al ruim 2 maanden terug cream uit Curacao. Wat houdt het Tan Activating Complex precies in? Dit complex stimuleert de melanine aanmaak en heeft een goed effect op onze huid door een combinatie van ingrediënten; heliotan stimuleert melanine aanmaak. zoete sinaasappelextract vermindert zonneschade aan de huid. buriti olie deze exotische olie zit vol B-caroteen, wat de aanmaak van melanine stimuleert. echinacea kalmerend en verzachtend voor de huid. Wat ik wil zeggen is, dat je niet meer hoeft te kiezen.

De meeste mensen, ook ik, denken vaak dat ze niet zo snel en ireland zo intens bruin worden wanneer ze zich insmeren met spf30 of spf50, maar Lancaster heeft mij het tegendeel bewezen. Ik ben namelijk nog nooit eerder zo snel, mooi egaal en diep bruin geworden terwijl ik een hoge factor gebruikte. Na een paar uur had ik al tan lines. En dat terwijl ik met een voor mij vrij hoge factor smeerde, namelijk spf30. Het mooiste is nog wel dat mijn bruine kleurtje zon dikke maand aanhield. Echt, na een maand zat ik nog steeds vol bewondering naar mijn bruine buik te kijken in de spiegel. Ik snapte niet waarom ik nog steeds zo bruin was. Inmiddels weet ik dat het aan het Tan Activating Complex ligt. Dit complex zorgt ervoor dat je met minder zonuren makkelijker bruiner zult worden.

Lancaster, verzorging Gratis bezorging de bijenkorf

Zo, dat was me een heerlijk zonnig dagje gisteren! . De perfecte timing om over zonnebrandproducten te beginnen. Elk jaar verbranden er weer tig mensen na een zonnige dag, waarna ze massaal naar de drogist of parfumerie rennen om zonneproducten in te slaan. Beter laat dan nooit, zeg ik altijd maar. Maar, welk merk moet je kussensloop kiezen? En welke factor moet je nemen? En hoeveel heb je eigenlijk nodig? Er is zoveel op de markt dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet, dus het leek me leuk én handig om jullie iets meer te vertellen over mijn persoonlijke favoriete zonnebrandmerk lancaster.

Lancaster aanbieding zonnebrand
Rated 4/5 based on 906 reviews